Hodnocení obchodu

4,9 834 hodnocení
5
806x
4
15x
3
1x
2
2x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora Martin Dolejší | 25.5.2022
VK Avatar autora Václav Klička | 20.5.2022
I am very happy with my purchase. I highly recommend this shop to everyone.
MM Avatar autora Milan Maršál | 19.5.2022
JM Avatar autora Josef Menc | 19.5.2022
Chcete klobouk? Tak tady koupíte bezva klobouk.
MC Avatar autora Michal Charvát | 19.5.2022
PZ Avatar autora Petr Zrůcký | 15.5.2022
JB Avatar autora Jiří Bádal | 12.5.2022
MH Avatar autora Marie Hulová | 12.5.2022
Jsem velmi spokojena
PP Avatar autora Petra Pěnkavová | 10.5.2022
Krasne zbozi, rychle doruceni, doporucuji a urcite zase nekdy nakoupim????????
KU Avatar autora Kateřina Urbanová | 7.5.2022
Spokojená, koupila jsem bekovku jako dárek tchánovi k narozeninám a měla obrovský úspěch ????
MR Avatar autora Marie Rábová | 7.5.2022
JM Avatar autora Jaroslav Martének | 7.5.2022
MV Avatar autora Miroslav Vilimovský | 6.5.2022
PD Avatar autora Pavel Danda | 4.5.2022
Jsem velmi spokojen. Koupil jsem v obchodě 2 bekovky, obě jsou velmi kvalitní a hezké. Především však musím ocenit jednání zaměstnanců. Jedna z vybraných bekovek již nebyla na skladě. Obchod se omluvil a nabídl mi slevu na jinou čepici. Namísto této chybějící jsem si vybral jinou a dostal vše obratem poštou domů. Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků!
KK Avatar autora Klára Kališová | 1.5.2022
Velmi milá a ochotná obsluha :)
LE Avatar autora Lukáš Englert | 29.4.2022
Jsem velice spokojen, zboží jsem obdržel v pořádku a do druhého dne od zaplaceni, skvělý obchod
Avatar autora | 29.4.2022
+ Kvalita, pestrost velikostí i tvarů.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Kateřino, děkuji Vám moc za objednávku a upřímnou recenzi! :) Vladimir - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
Avatar autora | 29.4.2022
- Píšou, že mají skladem. Nic nepřišlo. Pak volají, že budou mít další týden v úterý. Je pátek a nic nepřišlo a ani žádná odezva.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, Je mi to velice lito, mame 3 pobočky a občas sklad nestíhá synchronizaci provést do vteřiny přesně. Stalo se to i v případě Vaší objednávky, náhoda jak blbec. Ale vždy se snažíme problém vyřešit a upřímně všechno vysvětlit. Čekáme na naskladnění, které proběhne každým dnem. Rozumím Vašemu hodnocení a rozčilení, až produkt bude skladem, budu Vás osobně kontaktovat. Vladimir - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
TR Avatar autora Tatiana Revutska | 28.4.2022
SK Avatar autora Silvie Kylnarová | 28.4.2022
x

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení