Hodnocení obchodu

4,9 993 hodnocení
5
957x
4
19x
3
4x
2
2x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.9.2022
VELKÝ VÝBĚR
Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Děkuji za návštěvu, pane Procházko! Bylo mi radosti vybrat pro Vás klobouk! Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
Avatar autora | 27.9.2022
+ Vždy naprosto spolehlivý přístup.

Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Petře, díky za už snad 10 nákup u nás, velice si toho vážím! Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
Avatar autora | 27.9.2022
maximální spokojenost :)
Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Michaelo, děkuji za nakup a recenzi :) Těším se na další! Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
Avatar autora | 25.9.2022
Vše skvělé!
Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Děkuji Lucie :) Ať se čepice hezký nosí a děla radost :) Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
Avatar autora | 25.9.2022
+ Expresní vyřízení objednávky
+ Ochota poradit mi na ig i v neděli večer? Wow! ❤️
+ Poradne zabaleno aby nedošlo k poškození klobouku

Jako člověk, který sám pracuje pro eshop jsem trochu “náročná” a zde proběhlo vše absolutně nad očekávání , navíc tak milou slecnu na zákaznické lince jsem snad nikde nezazila ... objednala jsem dva klobouky v rozdílnem odstínu se zaměrem jeden následně vrátit, což se nestane , protože naprosto nutne potrebuji oba ❤️
Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Evo, děkuji moc! To vždy potěší, když někdo dokáže ocenit naši práci :) Děkuji, děkuji, děkuji za celý tým Carlsbad Hat Co. Ať klobouky dělají radost! Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
Avatar autora | 25.9.2022
- Špatná komunikace

Zboží zasláno až po třech dnech (po telefonické urgenci) od objednání.
Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Omlouvám se za celý tým! Vzhledem ke zvýšené poptávce, kterou v posledních dnech registrujeme, se předem omlouváme za zpoždění dodávek. Všechny naše kapacity jsou nyní plně vytíženy, a proto vás moc prosíme o pochopení a spolupráci! Veškeré procesy se snažíme automatizovat a dobu odbavení zrychlit … Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
AD Avatar autora Alena Daubnerová | 24.9.2022
Spokojena jsem velmi jak s výběrem a službami kamenné prodejny tak s e-shop.
KV Avatar autora Kristina Valentová | 22.9.2022
Avatar autora Josef Šístek | 21.9.2022
JW Avatar autora Jana Walterová | 21.9.2022
Paráda! Jen já jsem udělala chybu a objednala menší velikost. ☹️ Klobouk nebyl pro mně a tak nemám možnost výměny.
Avatar autora | 21.9.2022
Čepice byla ukázána skladem, objednávku jsem zaplatila a další den jsem se dozvěděla, že jsem si koupila vyprodanou čepici, obchod ale situaci řešil, nabídl alternativu/vrácení peněz. Akorát bych vyřešila systém, který pustí zákazníka do objednávky, i když už je kus vyprodaný.
PB Avatar autora Petr Bošota | 19.9.2022
Na úrovni, doporučuji
J Avatar autora Jana | 17.9.2022
Objednávám v obchodě už po druhé a jsem opravdu velmi spokojená. Velký výběr, kvalitně zpracované, pečlivě zabalené a rychlé dodání. Děkuji
Avatar autora | 15.9.2022
+ Rozmanitý sortiment
+ Přehledný web
- Některé zboží není tak kvalitně zpracované jak je uváděno

Doporučuji spíš pokrývky hlavy pro příležitostné události než pro dění nošení, nejedná se o tak odolné a kvalitní zboží.
Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Dobrý den, Děkuji za doporučení a recenzi. Jen musím podotknout, že hodnotit kvalitu a odolnost našeho zboží v nejrůznějších cenových relacích, nejrůznějších typu využití, materiálu a druhu, doporučovat pokrývky hlavy jen pro příležitostné události, na základě jednoho nákupu slamáku za 590 kč je poněkud zavádějící. (momentálně máme víc jak 1500 pokrývek hlavy online). Luxusní vycházková bílá panáma od Borsalino za 9999 ,- nebude mít odolnost a bytelnost slamáku za 1499,- ze série Crochet z pletené (háčkované) pšeničné slamy, která bude vzdorovat počasí a taky je odolná proti prasknutí. Klobouk z králičí plstí nevydrží dešť (i když je jedno kolik stojí) za tím co odolná vlna od Mayser zvládne i déšť i sníh :) Vím, že jste to nemyslel zlé, jen pro vysvětlení. Celý tým je neustale ve spojení a připraven všem poradit a doporučit něco dle způsobu využití … Nezapomeňte, že máme možnost i jednostranných videohovoru přímo do prodejen, kde si můžete online dostat odpovědi na svoje otázky a poradit se s stylistou :) Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
Avatar autora | 14.9.2022
Vše ok
Avatar autora (Administrátor) 30.9.2022
Děkuji velice! krásný výběr klobouků :)) Hezký den! Vladimír - hlavní kloboučník Carlsbad Hat Co.
JV Avatar autora Jana Vondrášková | 14.9.2022
Velmi slušné jednání a vstřícná komunikace ze strany obchodu. Nákup zde všem mohu doporučit.
R Avatar autora Radim | 13.9.2022
Spokojenost jak s kvalitou, tak s doručením
Avatar autora | 13.9.2022
+ Velice rychlé vyřízení

JB Avatar autora Jakub Bárta | 11.9.2022
Avatar autora Iva Šafaříková | 8.9.2022
Spokojenost