Zajímá vás historie a výroba panamských klobouků?

Zajímá vás, co se skrývá za ikonickými panamskými klobouky? V tomto článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o jejich historii a výrobě. Panamské klobouky, známé téměř každému, sahají až do 18. století, kdy byly poprvé vyrobeny v Ekvádoru. Pro jejich výrobu se používala palma toquilla, ze které se klobouky vyrábějí dodnes.

Mezi renomované značky specializující se na panamské klobouky patří Mayser, Borsalino a Christys. Tyto značky se mohou pochlubit bohatou tradicí a kvalitou zpracování, která zaručuje dlouhou životnost klobouků.

Panamské klobouky jsou ručně vyráběné, což jim dodává jedinečný charakter. Existuje několik způsobů, jak poznat originální panamský klobouk, například podle jemné struktury tkaniny nebo symetrického vzoru na klobouku.

Pokud máte zájem o panamský klobouk, obraťte se na nás jako odborníky na tento typ klobouků. Navštivte naše prodejny v Praze nebo Brně a vyberte si z naší široké nabídky kvalitních panamských klobouků. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vám pomůžeme s výběrem toho pravého klobouku pro vás!