Čistírna klobouků - naše služby péče o klobouky

 

Čistírna klobouků 

AMK_6480 

 

Jako první v České republice navazujeme na tradici klasických kloboučnictví a postupně rozšiřujeme naše služby o péči, čištění a úpravu klobouků a bekovek. Už nyní si u nás můžete nechat váš klobouk nebo bekovku vyčistit. Postupně pak přidáme další služby péče o klobouky. Služby rozšiřujeme postupně, abychom je společně s provozem prodejen a e-shopu mohli poskytovat v té nejlepší kvalitě. Můžete se ale těšit například na výměnu stuh, potních pásků nebo i náročnější opravy. 

Naše služby péče o klobouky: 

  • Základní čištění, tvarování a impregnace klobouku - 449 Kč

Jak čištění klobouků a bekovek probíhá?

Čištění klobouků probíhá manuálně za použití speciálního napařovače a kartáče. Nic totiž  nenahradí manuální práci a ladné pohyby našeho čističe Michala, páru a žehličku. Klobouk vyčešeme, napaříme, zbavíme nečistot a navoníme. Čištění zahrnuje i vyčištění potního pásku klobouku. V rámci základního čištění klobouku vám klobouk můžeme vytáhnout zpět na původní velikost. To je potřeba, jelikož klobouky se časem zmenšují. Klobouk vám můžeme i o půl až jednu velikost zvětšit. 

 

 

Jak si můžete čištění objednat a jaké budou další kroky?

Čištění zakoupíte buď osobně v naší pražské prodejně na adrese Korunní 37, kam stačí klobouk donést. Vyčištěný si ho pak opět vyzvednete na prodejně. 

Nebo můžete čištění zakoupit skrze náš e-shop. Postup je následující:

  1. Na našem e-shopu objednáte poukaz na čištění klobouku. Při výběru dopravy vyberete Zásilkovnu (na vybrané výdejní místo vám po vyčištění klobouk zašleme). 
  2. Na e-mail vám pošleme kód pro bezplatné odeslání klobouku k čištění a krátký dotazník (týká se vytažení klobouku, žehlení a vašich preferencí).
  3. Klobouk zabalíte bezpečně do krabice a odnesete na nejbližší podací místo Zásilkovny. Pro bezplatné odeslání využijete kód z e-mailu. Klobouk takto odešlete do naší pražské prodejny. 
  4. Na prodejně převezme váš klobouk Michal, náš specialista na čištění klobouků. Čištění proběhne dle vytíženosti během 5, maximálně však 10 dnů. 
  5. Vyčištěný, naimpregnovaný a voňavý klobouk vám odešleme zpět na vámi zvolené výdejní místo Zásilkovny (vybíráte při objednávce poukazu). Poštovné neplatíte a zásilka je pojištěna.