Westernové klobouky a čepice - Stars and Stripes

Snímek obrazovky 2021-06-02 v 11.20.06

Pod značkou STARS & STRIPES prodává Robert Kastori - nyní společně se svými syny Simonem a Kevinem - westernovou módu úspěšně již od roku 1988. Společnost, která je založena
v Kirchentellinsfurtu u Tübingenu, se prosadila jako přední dodavatel v Evropě.

Příchod na trh s Western módou neprobíhal vždy hladce. V roce 1982 začal Robert Kastori s prodejem zboží v garáži. Následoval obchod na Reutlinger Lederstraße, ale velký zlom se ještě nekonal. Od roku 1986 Robert a jeho žena Michaela Kastori vyjížděli na festivaly v předváděcím voze s nápadným potiskem - konečně se dařilo. V roce 1988 nakonec založil značku "Stars & Stripes" jako velkoobchod s westernovým oblečením a westernovými klobouky.

Snímek obrazovky 2021-06-02 v 11.19.33

Společnost, která začínala s katalogem o několika stránkách a domácí garáží jako expedičním místem, se rychle rozrostla a dnes je považována za největší značku westernového oblečení a westernových klobouků v Evropě.

STARS & STRIPES si návrhy svých výrobků vytváří sama. Již léta spolupracuje s vybranými a osvědčenými výrobními podniky po celém světě, aby neustále plnila nejvyšší standardy kvality. Její sortiment zahrnuje westernové klobouky, vesty, bundy, westernové košile, westernové blůzy, kovbojské boty, opasky, přezky a mnoho dalších doplňků - téměř pro všechny styly, od westernového stylu jízdy přes country hudbu, rockabilly, motorkáře, truckery, old-style až po line dance.

Oba Kastoriho synové se už narodili s trochou genu "divokého západu". Je tedy samozřejmé, že Kevin a Simon plně a oddaně podporují rodinný podnik, který založil jejich otec. V roce 2012 se Simon Kastori vrátil do firmy poté, co úspěšně dokončil studium módního návrháře. Od roku 2016 vede společnost společně se svým otcem.

Snímek obrazovky 2021-06-02 v 11.19.51

Podnik v Kirchentellinsfurtu je na Westrn scéně známý daleko za hranicemi maloobchodu. "Jsme kontaktním centrem, co se týče tématiky západu a odpovídajících akcí," říká Simon Kastori.
Fotostěna v showroomu svědčí o nesčetných setkáních s velkými jmény z filmového, módního a showbyznysu - s manželi Kličkovými, na akcích Hugo Boss, se závodním týmem Ferrari, na hollywoodských filmových premiérách, při focení v Kalifornii - a mnoha dalších.
Mezi významné zákazníky patří Euro Disney, Europa Park a Pullman City. Výrobky společnosti dodávají dokonce i značky CHANEL a Yves Saint Laurent. Mnoho hvězd hudební scény, jako jsou Boss Hoss, Rednex, Truck Stop atd. vystupovalo na pódiu v oblečení a kloboukách od STARS & STRIPES. Stejně tak tanečníci kolem Madonny na jejím evropském turné k hitu "Don't tell me".

Oblečení a klobouky STARS & STRIPES můžete vidět ve filmech " Nespoutaný Django" a "Osamělý jezdec"

Manželé Kastorisovi dokonce dostali poptávku od produkční společnosti Stevena Spielberga. "Teď máme hollywoodskou smlouvu," usmívá se Simon Kastori. "Je to pro nás velká čest. Takové věci se nám stávají znovu a znovu a nikdy nevíme, co můžeme čekat příště."